Italia: Două românce, mamă și fiică, decedate într-un tragic accident rutier

Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 14 decembrie 2019, în localitatea San Gregorio di Veronella din provincia Verona, unde două femei și-au pierdut viața, iar un tânăr a suferit răni grave.

Imagine de la locul accidentului

Potrivit surselor locale, tragedia s-a produs în jurul orei 22:00 de ieri seară, când două autoturisme s-au ciocnit frontal. Într-una dintre mașini, marca Peugeot, se aflau două femei în vârstă de 52, respectiv 28 de ani, iar la volanul celeilalte mașini, un Volkswagen Golf, se afla un tânăr de 22 de ani.

În urma violentului impact, mașina Peugeot s-a răsturnat, iar cele două femei și-au pierdut viața pe loc, în timp ce tânărul din mașina Golf a suferit răni foarte grave și a fost transportat cu cod roșu de urgență la spitalul Borgo Trento din Verona după ce a fost extras dintre fiarele mașinii de echipa de descarcere. Și pentru corpurile neînsuflețite ale celor două femei a fost necesară intervenția pompierilor pentru a fi extrase dintre fiarele autoturismului.

Sursa video: Giornale di Vicenza

Din primele informații reiese că cele două femei decedate în tragicul accident erau de cetățenie română, mamă și fiică, și se numesc Elena Viviana Grigore – 52 de ani și Roxana Iordache – 28 de ani. Ambele erau rezidente de mai mulți ani în localitatea italiană San Martino Buon Albergo din aceeași provincie, situată la circa 25 de kilometri de locul accidentului. Tânărul de 22 de ani în schimb se numește Nicola Grima și este originar din Albaredo d’Adige, aceeași provincie.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cauzele care au dus la producerea accidentului și pentru a atribui eventuale responsabilități. Conform celor relatate de Verona Sera, accidentul pare să fi fost provocat de șoferul mașinii Golf care ar fi intrat într-o curbă pe sensul opus de circulație și s-ar fi ciocnit cu mașina Peugeot a în care circulau cele două femei românce.