Italia: Două TIR-uri au luat foc după ce s-au ciocnit pe autostrada A14. Un șofer și-a pierdut viața

Onoranze Funebri Alina

Trei camioane s-au ciocnit dintre care două au luat foc astăzi, marți 30 iulie, în jurul orei 15.00, pe autostrada A14 zona Borgo Panigale – Bologna, în direcția San Lazzaro. Șoferul unuia dintre camioane a decedat. Era un cetățean român rezident la Treviso, informează Il Resto del Carlino.

Accidentul s-a produs la câțiva metri distanță de locul unde anul trecut, pe 6 august, a explodat o cisternă cu lichide inflamabile care a tamponat din spate un TIR. Două persoane și-au pierdut viața atunci și alte câteva zeci au fost rănite.

- Continuarea articolului după publicitate -

În accidentul de astăzi, conform primelor reconstituiri, două camioane s-au tamponat din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare de mers după care au luat foc. Un al treilea a fost implicat în accident din cauza manevrei pe care a făcut-o cu scopul de a evita primele două vehicule cuprinse de flăcări. Șoferul acestuia din urmă a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna cu o fractură la umăr și vânătăi la membrele superioare. În schimb, șoferul vehiculului care a provocat coliziunea, Gheorghe Pantea Moglan, a murit carbonizat în cabina sa. Avea 68 de ani.

Accident la Bologna. Foto: La Repubblica

La locul accidentului s-au deplasat opt mașini de pompieri, un elicopter, agenți ai poliției rutiere și personalul medical de la 118.

Bologna: incidente tra tir sulla A14, morto un autista

Scontro tra tir sul raccordo A1-A14 nello tesso tratto dove era esplosa un'autocisterna di Gpl un anno fa

Gepostet von askanews am Dienstag, 30. Juli 2019

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!