Italia: elevă româncă de 17 ani urmărită, bătută și scuipată de un bărbat italian de 40 de ani „îndragostit” de minoră

Un bărbat italian de 40 de ani, rezident în localitatea Graffignano, fost arestat în cursul zilei de ieri, 15 noiembrie 2017, de către carabinierii din Viterbo, după ce a agresat o elevă româncă de 17 ani, care se îndrepta spre școală.

Potrivit ANSA.it, bărbatul a urmărit-o cu automobilul său pe conaționala noastră minoră care se afla în autobuz și se îndrepta spre școală, iar când aceasta a coborât din mijlocul de transport, a început să o amenințe, apoi a lovit-o cu picioarele și a scuipat-o.

Cuprinsă de panică, tânăra elevă româncă a contactat prin telefon o prietenă de-a sa și i-a spus că este urmărită de „bărbatul din sat”, cerându-i totodată prietenei sale să vină să o ajute. În drumul său spre locul unde se afla conaționala noastră, prietena victimei a oprit o patrulă de carabinieri care se afla în trecere și le-a cerut ajutorul.

Carabinierii l-au blocat imediat pe bărbatul italian de 40 de ani și l-au dus la secție unde a fost denunțat pentru stalking, acesta aflându-se în momentul de față în arest la domiciliu. Din primele investigații ale autorităților reiese că nu este prima dată când bărbatul se comportă în acest mod cu tânăra română și că episoade de acest gen au avut loc și în trecut împotriva adolescentei, de care se pare că era îndrăgostit, scrie sursa citată.

Din fericire, eleva româncă nu a rămas cu răni în urma agresiunii suferite.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca de obicei, vă reamintim datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: