Italia: eliberat iubitul Violetei Blindescu, femeia română găsită moartă în locuința sa din Carsoli

Violeta Blindescu, în vârstă de 44 de ani, fost găsită moartă astăzi, 26 aprilie 2018, în locuința sa din localitatea italiană Carsoli, provincia L’Aquila. Trupul neînsuflețit a fost descoperit chiar de iubitul său, cetățean român și el, care a chemat imediat ambulanța și a alertat autoritățile. Decesul Violetei, potrivit primelor investigații, a survenit zilele trecute.

Potrivit primelor informații din presa italiană, Violeta ar fi fost ucisă în bătaie de iubitul său, despre care autoritățile italiene nu au vrut să facă publice detalii. „A fost ucisă de partenerul ei, poliția a confirmat acest lucru”, scria Rai News în știrea inițială.

Cu toate acestea, iubitul victimei a fost eliberat cu puțin timp în urmă, anunță Rete8.it, asta după ce procurorul Maurizio Maria Cerrato a decis, în urma unui lung interogatoriu, că nu există dovezi momentan pentru a-l reține, cel puțin nu înainte de a fi efectuată autopsia cadavrului care va avea loc cel mai probabil mâine.

Conform celor relatate de sursa citată, Violeta Blindescu trăia într-o stare de degrad în locuința sa din via Scarcella, în centrul istoric al localității Carsoli, apartamentul fiind plin de mizerie. Medicii de pe ambulanță, care au intervenit după ce a fost descoperit cadavrul, au constatat că femeia ar fi fost subnutrită iar puținele persoane care o cunoșteau în localitate au declarat că Violeta ar fi avut probleme cu alcoolul.

În orice caz, anchetatorii nu exclud nicio pistă în acest moment, nici măcar cea a crimei, iar primul suspect rămâne în continuare iubitul conaționalei noastre. Suspiciunile asupra faptului că ar fi vorba de o crimă sunt întărite și de numeroasele semne de violență găsite pe trupul neînsuflețit al femeii dar numai o anchetă detaliată va scoate la iveală adevărul.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI