Italia: era așa de beat, încât a adormit la volan și a tamponat mașinile parcate. Bărbat român denunțat, lăsat fără permis și cu mașina pusă sub sechestru

Un bărbat român de 48 de ani, rezident în localitatea italiană Torino a fost denunțat în stare libertate în după-amiaza zilei de ieri, 9 ianuarie 2019, pentru conducerea autovehiculului în stare de ebrietate și i s-a suspendat permisul de conducere după ce a tamponat mai multe mașini parcate pe marginea carosabilului.

Potrivit ziarului local Torino Today, șoferul român circula pe via Chatilon din localitate și se afla într-o stare de ebrietate atât de avansată încât a adormit la volan și a tamponat cu automobilul pe care-l conducea, un Nissan Qashqai, mai multe mașini parcate pe marginea străzii. Mai mult, când au sosit la fața locului alertați de trecători, polițiștii l-au găsit pe bărbatul român tot dormind, impactul cu celelalte mașini neavând nici un efect asupra sa.

Supus testului pentru alcoolemie, a rezultat că șoferul român avea 3,95 grame de alcool pe litrul de sânge, în condițiile în care legea italiană permite maxim 0,5 grame pe litru. Mașina românului a fost pusă sub sechestru, iar permisul de conducere i-a fost supendat, fiind totodată și denunțat pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.