Italia: Explozie în centrul unui mare oraș. Mai multe mașini au fost cuprinse de flăcări

Update: O dubă încărcată cu butelii de oxigen a explodat în centrul orașului Milano. O persoană a fost rănită.

Știrea inițială:

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 11 mai, în zona Porta Romana din Milano.

Explozia a avut loc în centrul orașului Milano, afectând mai multe automobile care au fost rapid cuprinse de flăcări. În urma exploziei, un nor negru de fum a acoperit cerul, schimbând peisajul urban și alarmând locuitorii, relatează Sky Tg24.

1200-2023051194350 (4)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Situația a fost rapid semnalată de către martorii oculari, care au publicat imagini cu flăcările și fumul dens pe rețelele de socializare.

De asemenea, serviciile de urgență au fost alertate imediat, iar intervenția echipelor de pompieri a început în cel mai scurt timp.

În acest moment, autoritățile lucrează pentru a stabiliza situația și a investiga cauzele acestui incident.

Din fericire, până în prezent nu au fost raportate victime. Cu toate acestea, daunele materiale cauzate de explozie și de incendiu sunt semnificative.

Deocamdată, cauzele care au condus la declanșarea acestuia rămân necunoscute.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite zona Porta Romana până când incendiul va fi complet stins și siguranța locului asigurată. De asemenea, se recomandă precauție sporită în zonele învecinate, unde fumul dens poate afecta vizibilitatea și calitatea aerului.

În timp ce autoritățile se străduiesc să găsească răspunsuri, locuitorii sunt rugați să urmeze instrucțiunile de siguranță și să își păstreze calmul.