Italia, familie de români cu 11 copii. Cel mai mic are o săptămână de viață: „Un dar de la Dumnezeu”

O familie originară din România, stabilită în Italia de 23 de ani, face senzație în comunitatea locală din Gaiarine, regiunea Veneto, datorită numărului impresionant de membri. Stela și Corneliu Vieru sunt părinții a 11 copii, cel mai recent membru al familiei, Dorotea, venind pe lume în data de 20 octombrie.

Corneliu, tatăl, lucrează ca muncitor, în timp ce mama, Stela, se dedică în întregime îngrijirii casei și educației copiilor, relatează Il Gazzettino.

Cu o atitudine pozitivă și o organizare riguroasă, cei doi părinți reușesc să îmbine activitățile zilnice cu creșterea și educația celor 11 copii, șase băieți și cinci fete.

Captură de ecran 2023-10-27 130708

Într-o declarație pentru presa locală, Stela a descris o zi tipică în viața lor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Copiii se ajută reciproc, merg la școală, își fac temele și, desigur, se joacă împreună. Suntem o familie unită și fiecare zi este o nouă aventură.”

Despre sosirea celei mai mici membre a familiei, o fetiță pe nume Dorotea, Stela și Corneliu sunt extaziați și văd acest eveniment ca pe un nou dar primit.

„Dorotea este un dar de la Dumnezeu pentru noi, un nou motiv de bucurie și împlinire în viața noastră de familie”, a împărtășit cu emoție mama.

Familia Vieru, de religie penticostală, reprezintă un exemplu remarcabil de solidaritate, dragoste și sprijin reciproc, demonstrând că, indiferent de numărul de membri, o familie unită poate depăși orice obstacol și poate trăi o viață împlinită și fericită.

Locuitorii din Gaiarine privesc cu admirație și respect spre această familie numeroasă, care reușește să îmbine cu succes tradițiile românești cu viața din Italia.

Efortul și devotamentul părinților sunt evidente, iar copiii, educați și bine crescuți, sunt mândria familiei Vieru.

Cu sprijinul comunității și cu o doză nesfârșită de dragoste și răbdare, cei doi părinți și copiii lor trăiesc fiecare zi la maxim, celebrând bucuria de a fi împreună. Video AICI.