Italia: Familie de români la un pas de o tragedie după ce mașina le-a luat foc în mers

O familie de români din Italia, rezidentă la Crema, în provincia Cremona, a fost la un pas de o tragedie în seara zilei de sâmbătă, 21 decembrie 2019, după ce mașina cu care circulau a luat foc. Focul a pornit de undeva de la motor și în câteva minute a mistuit mașina cu totul, dar conaționalii noștri, din fericire, au reușit să iasă din automobil înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări.

Potrivit ziarului Il Giorno, totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 în localitatea Spino d’Adda din aceeași provincie menționată mai sus. O familie de români, mamă, tată și copilul lor, care se întorceau dintr-o vizită făcută unor prieteni din zona Milano, tocmai trecuseră de podul care traversează râul Adda când au simțit mirosul de fum în mașină și care părea că vine din partea anterioară a mașinii Citroen C-Max în care se aflau.

Șoferul a tras mașina pe dreapta cu prima ocazie și au ieșit cu toții din autoturism, iar după numai câteva secunde au văzut o limbă de foc ieșind de sub capotă și în scurt timp toată mașina era cuprinsă de flăcări. Conaționalii noștri au cerut ajutorul pompierilor care au intervenit prompt la fața locului și au reușit să stingă focul, dar autoturismul românilor noștri era deja distrus complet de incendiul izbucnit spontan.