Italia: O fată de 20 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Avea un portofel cu documente românești

Descoperire îngrozitoare pe un câmp din Busto Arsizio, provincia Varese din Lombardia, unde luni, 26 august, a fost găsit corpul fără viață al unei tinere în vârstă de 20 de ani. Cadavrul era într-o stare avansată de descompunere. Alături, a fost găsit un portofel cu documente românești.

Trupul fetei a fost descoperit luni după-amiază pe un câmp din via Canale, de proprietarul terenului care se apucase de tăiat iarba.

Datorită stării avansate de descompunere, primele investigații efectuate de medicul legist nu au reușit să stabilească modul în care tânăra a decedat. Cauzele morții rămân deocamdată necunoscute.

În apropierea corpului, anchetatorii au găsit un portofel cu documentele unei tinere românce în vârstă de 20 de ani, rezidentă în Italia și cu care familia nu avea relații apropiate, motiv pentru care nimeni nu a semnalat dispariția sa.

Polițiștii italieni încearcă, de asemenea, să stabilească dacă persoana decedată este aceeași cu cea a cărui documente au fost găsite la locul descoperiri cadavrului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autopsia corpului este programată pentru miercuri, 28 august.

@rotalianul