Italia: femeie italiancă plătește doi români ca să-i ucidă soțul. Unul fuge cu banii, celălalt mărturisește tot

I-a înghețat sângele în vene avocatului italian din Roma, Camilla Mineo, în vârstă de 55 de ani, când a fost chemat la carabinieri și a fost informat că soția sa, în complicitate cu amantul ei, a angajat doi bărbați români pentru a-l ucide.

Motivul?! Femeia, Alessandra Trivellone, în vârstă de 54 de ani, dorea să rămână în posesia unei superbe vile situată în cartierul Olgiata de la periferia capitalei italiene, vilă care aparține avocatului Mineo și în care soția sa ar fi vrut să își petreacă tot restul vieții alături de amantul său, Giancarlo Cassani, în vârstă de 50 de ani, relatează ziarul italian Corriere della Sera.

Pentru a scăpa de soțul său și pentru a se putea stabili definitiv în vila de 5 milioane de euro menționată mai sus, Alessandra Trivellone și Giancarlo Cassani decid în anul 2016 să angajeze un bărbat român, bărbat care ar fi trebuit să îl ucidă pe avocatul Mineo și să ducă planul la bun sfârșit simulând un jaf în apartamentul acestuia din piaza Bologna, Roma.

Cassani îl însărcinează pe Daniel Drăgan, un muncitor român care lucrează pentru el, să găsească pe cineva dispus să execute crima, după s-a arătat în prima înfățișare din proces care a avut loc ieri, 22 mai 2018. Drăgan se gândește că „misiunea” ar putea fi îndeplinită de către Gheorghe Gheorghiță, un alt cetățean român, care la rândul său îl contactează pentru același lucru pe Costică Gheorghe.

Cassani și Alessandra Trivellone le dau celor doi români 10.000 de euro și o fotografie în care apare Camillo Mineo, pentru a-l putea recunoaște, dar și o hartă a apartamentului unde ar fi trebuit să aibă loc crima. Cassani și Trivellone promit apoi celor doi români alți 60.000 de euro odată ce „operațiunea” va fi completată dar Costică Gheorghe și complicele său, Gheorghe Gheorghiță au avut de fapt doar intenția de a-i înșela de bani pe cei doi amanți diabolici, așa cum susține la proces procurorul Claudia Terracina.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Astfel, Costică Gheorghe ia cei 10.000 de euro și dispare iar Trivellone și amantul său merg să-l tragă la răspunde pe celălalt român, Gheorghe Gheorghiță. Acesta din urmă înțelege că se află într-o încurcătură de zile mari, așadar apelează la ajutorul avocatei Giuseppina Tenga, asumându-și rolul de informator pentru carabinieri în cadrul acestui delict teribil.

Avocata Tenga l-a convins apoi pe Gheorghiță să se prezinte la carabinieri și să le povestească toate faptele pentru a împiedica astfel ca Mineo să fie ucis. Datorită mărturiei depuse de bărbatul român, asasinatul a fost evitat iar cei doi amanți trași la răspundere. După puțin timp a fost prins și Costică Gheorghe care apare și el în proces ca acuzat dar și Daniel Drăgan, care este și el acuzat de complicitate.