Italia: Femeie română acuzată de tentativă de crimă, și-a înjunghiat cu un cuțit de bucătărie partenerul

O femeie română în vârstă de 45 de ani, rezidentă la Bologna, este acuzată că a încercat să își ucidă partenerul de viață după ce l-a înjunghiat în piept cu un cuțit de bucătărie. Bărbatul este internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a spitalului Maggiore din orașul italian, relatează La Repubblica.

Femeia a fost arestată de polițiștii care au intervenit în seara târzie a zilei de luni, 8 iulie, într-un apartament din zona San Ruffillo, o suburbie a orasului Bologna. Mama bărbatului care locuiește în același bloc cu cei doi a sunat salvarea, iar asistenții medicali au chemat la rândul lor poliția.

La sosirea personalului sanitar bărbatul zăcea în baie, pe podea, cu o rană adâncă în piept. Alături de el se afla plângând femeia care l-a înjunghiat. Aceasta a declarat agenților de poliție că nu-și amintește decât că bărbatul s-a întors beat acasă și au început să se certe. Nu era pentru prima dată când se întâmpla, după spusele femeii partenerul său era un bărbat agresiv care consuma des băuturi alcoolice. În chiuveta de la bucătărie au fost găsite două cuțite murdare de sânge.

Atitudinea agresivă a bărbatului a fost confirmată de rudele sale și de fiul în vârstă de 15 ani al femeii românce. Se pare, totuși, conform celor relatate de sursa sus citată, că femeia nu și-a denunțat niciodată partenerul pentru violență în familie.