Italia: Femeie română bătută de doi conaționali și lăsată inconștientă în mijlocul străzii

O femeie română din Catania se află în stare gravă la spital după ce a fost bătută marți, 26 februarie de doi conaționali, un bărbat și o femeie, care au lăsat-o pe stradă în stare de leșin. Polițiștii i-au arestat pe agresori.

Era în jurul orei 17:30, când echipajul unei mașini de poliție care se deplasa pe Via Etnea din Catania, a fost contactat de un trecător care a semnalat o agresiune ce tocmai avusese loc asupra unei femei, în Via Luigi Sturzo.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii care au găsit corpul unei femei românce, cu fața la pământ, inconștientă și plină de vânătăi. A fost anunțată de urgență ambulanța de la 118 care a transportat-o pe victimă la spitalul Garibaldi unde medicii i-au prescris circa 30 de zile de tratament și recuperare, ca urmare a leziunilor prezente pe corpul femeii.

Între timp, atacatorii care erau dați în urmărire de autorități, au decis să se prezinte spontan la sediul poliției. Ei sunt Tătar Ioan Octavian, în vârstă de 41 de ani și T.L.T., o femeie de 34 de ani, ambii de naționalitate română, scrie catania.meridionenews.it

Cei doi au fost arestați și trimiși în judecată. Nu se cunosc motivele exacte pentru care a avut loc agresiunea, se știe doar că cele două femei au avut o ceartă cu puțin înainte de ca femeie bătută să fie lăsată în stare de leșin în mijlocul străzii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul