O femeie română beată a făcut scandal într-un spital din Italia. A distrus instrumentarul medical și a lovit carabinierii

O femeie română în vârstă de 36 de ani a fost arestată la Camposampiero, provincia Padova (Veneto), după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în stare de inconștiență în urma consumului excesiv de alcool. Femeia a adresat injurii, a distrus instrumentar medical și a sărit la bătaie la medici, asistente medicale și carabinieri, relatează Il Gazzettino.

Beatrice Mare, rezidentă la Tribano, a fost transportată la spitalul din Camposampiero, în stare de inconștiență, după ce a consumat în mod excesiv băuturi alcoolice

Carabinierii au fost avertizați de un patron de restaurant din San Giorgio delle Pertiche că doi români, o femeie și un bărbat, pe fondul unui consum excesiv de alcool, deranjează clienții, personalul și pe proprietari. Militarii companiei din Piazzola sul Brenta s-au prezentat la fața locului, unde au găsit-o pe femeie în stare avansată de ebrietate, inconștientă, în afara localului. Au solicitat sprijinul personalului sanitar de la 118 și o ambulanță a transportat-o pe conaționala noastră la spitalul din Camposampiero.

Acolo, odată adusă la viață, femeia a avut un raptus de furie și a început un scandal cu toți cei din jurul său. A distrus instrumentar medical și a agresat verbal medicii și asistentele medicale. A fost necesară o nouă intervenție a carabinierilor care au încercat să domolească femeia furioasă, intenția lor a fost zădărnicită însă de reacția violentă a femeii românce, care a reacționat cu insulte și a încercat să-i lovească chiar și pe militari.

Românca a fost arestată pentru violență, amenințări și ultraj.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI