Italia: Femeie română de 42 de ani moare în mijlocul străzii. S-a simțit rău și a căzut din picioare

NOTA REDACȚIEI: În acest articol s-a făcut o precizare greșită atunci când l-am publicat inițial, specificând următoarele: „Medicul legal a efectuat examinarea externă a corpului, după care a declarat că moartea femeii se datorează unei stări de rău probabil din cauza abuzului de alcool, relatează ottopagine.it.”

Datorită unei semnalări din partea unei doamne, care ne-a avertizat despre greșeala făcută, am constatat că, de fapt, conaționala noastră decedată era bolnavă de diabet și acesta este motivul real pentru care a decedat iar moartea sa nu are sub nicio formă legătură cu abuzul de alcool.

Redacția Rotalianul – Revista Românului din Italia își cere scuze atât familiei și persoanelor apropiate care au cunoscut-o pe doamna decedată, cât și cititorilor noștri, pentru greșeala făcută. Vă mulțumim pentru înțelegere!

S-a întâmplat astăzi după-amiază, la scurt timp după ora 13:00, o femeie română în vârstă de doar 42 de ani, rezidentă la Mercogliano, Avellino, s-a simțit rău în timp ce era pe stradă, a căzut din picioare și a decedat pe loc. Drama s-a produs pe via Morelli e Silvati, iar femeia era în compania unor prieteni care au sunat imediat după ajutor.

Încercările personalului sanitar de la 118, ajuns la fața locului, de a readuce-o la viață au fost inutile: femeia era deja moartă la sosirea ambulanței. Medicul legal a efectuat examinarea externă a corpului, după care a declarat că moartea femeii se datorează unei stări de rău probabil din cauză că suferea de diabet, relatează ottopagine.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al femeii românce a fost transportat la morga spitalului Moscati, unde se va efectua autopsia care ar trebui să permită clarificarea cu exactitate a cauzelor decesului.

Distribuie acest articol