Italia: O femeie româncă a fost găsită carbonizată în bucătărie în urma unui incendiu izbucnit în locuința ei

Onoranze Funebri Alina

Tragedia a avut loc la Stimigliano, în provincia italiană Rieti, unde o femeie româncă și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit în cursul după-amiezii de vineri, 14 februarie 2020, în locuința ei. Din primele informații reiese că femeia româncă a rămas blocată de flăcări în bucătărie și nu a reușit să iasă din locuință la timp pentru a se salva.

Potrivit surselor locale, conaționala noastră, cu inițialele numelui E.I., avea 62 de ani și locuia într-un apartament situat pe via dell’Immaginetta din localitate împreună cu concubinul ei, un cetățean italian. Când a izbucnit incendiul femeia româncă se afla însă singură în locuință și se pare că a rămas blocată de flăcări în bucătăria apartamentului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Intervenția pompierilor a fost promptă și au stins incendiul în scurt timp de la sosirea lor la fața locului, dar când au pătruns în apartament au găsit trupul carbonizat al conaționalei noastre în bucătărie. Nu se cunosc până la această oră cauzele care au dus la provocarea incendiului, anchetatorii iau în calcul momentan toate posibilitățile, de la un incident domestic și până la o problemă la instalația electrică. Cert este că flăcările au cuprins bucătăria în numai câteva minute, iar vecinii care au observat primii ceea ce se întâmplă nu au putut interveni în niciun fel pentru a salva femeia și nu le-a rămas decât să alerteze pompierii.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!