Italia: Femeie româncă ieșită la plimbare, cade într-o prăpastie și își pierde viața

Onoranze Funebri Alina

Trupul neînsuflețit al unei femei românce, Simona Zodila, în vârstă de 46 de ani a fost recuperat în seara târzie de joi, 23 mai, la Castiglione d’Intelvi, în provincia Como, dintr-o râpă în care victima a căzut după un zbor de aproximativ 80-100 de metri. Și-a pierdut viața și câinele femeii, pe care în cădere l-a tras după ea.

Conaționala noastră ieșise la plimbare împreună cu mătușa sa, la o altitudine de aproximativ 600 de metri, în zona Monte Gireglio. O zonă care prezintă pajiști și păduri, dar și pante abrupte și periculoase. În timp ce se întorceau spre casă, s-au abătut de la cărarea principală și într-un punct periculos, unde solul era deosebit de umed și alunecos din cauza ploilor căzute în ultimele zile, femeia de 46 de ani a alunecat și a căzut pe o distanță de aproximativ 100 de metri, de-a lungul unei pante abrupte. Când pompierii au ajuns la ea cu ajutorul elicopterului, femeia era deja moartă. (Video)

- Continuarea articolului după publicitate -

Operațiunea de recuperare a corpului a avut loc cu ajutorul intervenției elicopterului 118 AREU – Compania regională de urgență – decolat de la Como. Conform celor relatate de presa italiană intervenția s-a încheiat în jur de miezul nopții.

Femeia româncă decedată lucra ca asistentă medicală și era rezidentă împreună cu familia la Castiglione d’Intelvi.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!