Femeie română din Italia împușcată din greșeală în braț de un adolescent care își testa arma cu aer comprimat

În cursul după-amiezii de miercuri, 8 mai, o femeie de origine română în vârstă de 50 de ani a fost împușcată într-un braț, de un proiectil al unei arme cu aer comprimat. Incidentul s-a întâmplat la Rione Mazzini, în provincia Avellino (Campania).

Carabinierii de la unitatea din Avellino au intervenit la Rione Mazzini de unde au primit informația că s-au auzit focuri de armă și o persoană a fost rănită. Odată ajunși la fața locului, militarii au descoperit că victima, o româncă de 50 de ani, fusese lovită la braț de un proiectil provenit de la o armă cu aer comprimat. Din fericire, rana provocată nu a fost una gravă.

În urma verificărilor rapide efectuate de Poliția Secției Operative și presupunându-se că împușcătura provenise din clădirea de apartamente din apropiere, în termen de câteva ore s-a efectuat identificarea autorului. Acesta este un minor care, din interiorul parcului adiacent blocului în care locuia, a împușcat ca să „testeze” pușca cu aer comprimat.

Autoritatea judiciară pentru minori a fost informată despre ce s-a întâmplat, arma a fost confiscată, iar femeia română a fost transportată la spital, informează tusinatinitaly.it

Armele cu aer comprimat sunt destinate preponderent pentru tir sportiv și de agrement, precum și pentru vânătoarea de păsări și animale mici. Ele pot deveni cu uşurinţă periculoase și pentru oameni, dacă sunt folosite de la distanţe foarte mici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol