Italia: Femeie română își maltratează partenera de viață. O insultă și o rănește cu un cuțit

Zilele trecute, agenții de poliție italieni au intervenit la Torino într-un apartament din cartierul Mirafiori în urma unei dispute din cadrul unei familii. Odată sosiți la adresa unde au fost chemați, oamenii legii au găsit o femeie înlăcrimată care s-a plâns că a fost bătută de partenera ei de viață, o româncă în vârstă de 41 de ani, informează Torino Oggi.

Din povestea victimei, polițiștii au aflat că partenera sa româncă a insultat-o în mod repetat și a umilit-o, probabil în urma unei crize de gelozie. În timpul nopții care a urmat certei, a avut loc un nou episod, de data aceasta mult mai violent, în timpul căreia femeia română a rănit-o cu un cuțit pe partenera sa, procurându-i o rană pentru care a trebuit să meargă de urgență la spital pentru a primi tratament medical.

În dimineața următoare, când femeia rănită s-a întors acasă de la spital, a izbucnit o nouă ceartă între cele două, iar victima a fost din nou lovită și jignită, așa că a decis în cele din urmă, să cheme poliția. Între timp, femeia română a părăsit domiciliul dar a fost oprită de polițiști în apropierea casei.

În urma declarațiilor și a constatărilor efectuate de autorități, conaționala noastră a fost arestată pentru violență domestică și denunțată în stare de libertate pentru vătămări corporale grave.