Italia: femeie română jefuită în plină stradă de un bărbat pe scuter

O femeie română a rămas rănită ușor după ce un bărbat la bordul unui scuter i-a furat poșeta în plină stradă, informează ziarul italian Corriere Salentino.

Conaționala noastră se afla în localitatea Lecce, pe viale Otranto, la intersecția cu via Leuca, la câțiva pași distanță de Agenzia delle Entrate, când, în jurul orei 15:30 de ieri, 20 octombrie 2018, un tânăr bărbat la bordul unui scuter și care avea fața acoperită de casca de motociclist s-a apropiat de ea.

Bărbatul a pus mâna pe poșeta femeii românce și a tras puternic, făcând-o pe aceasta să cadă la pământ, apoi infractorul a fugit cu poșetă cu tot, în care conaționala noastră avea un telefon mobil, suma de 50 de euro și documentele personale.

Femeia a rămas ușor rănită în urma jafului și a cerut intervenția unei ambulanțe iar personalul medical sosit la fața locului i-a găsit o ușoară rană la un braț, pe care au tratat-o pe loc. Apoi, femeia română a denunțat furtul poșetei la carabinieri, cărora nu a reușit să le dea prea multe detalii despre infractorul care l-a comis.

Cu numai o zi înainte, un alt furt de acest gen a avut loc în aceeași localitate, pe via Lodi, în apropiera unui supermarket, unde și în acest caz infractorul se afla la bordul unui scuter. Carabinierii investighează acum pentru a descoperi dacă este vorba despre același bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI