Italia: femeie română, mamă a doi copii, găsită fără viață în apele râului Tibru

Trupul fără viață al unei tinere mame românce a fost găsit în apele râului Tibru (Tevere în italiană) în cursul serii de joi, 1 august 2019, după ce o persoană a anunțat autoritățile cu câteva ore înainte că a văzut o femeie căzând în apă de pe un pod din orășelul Città di Castello, provincia Perugia.

În jurul orei 14:00 un șofer a văzut pentru o clipă o femeie îmbrăcată în alb stând pe marginea podului de pe via Aretina din localitate. Când s-a uitat mai bine, femeia dispăruse și în acel loc rămăsese doar încălțămintea acesteia.

Alertate imediat autoritățile, pompierii cu o echipă de scafandri, dar și numeroși civili, au dat startul căutărilor atât în apele râului, cât și pe cele două maluri. Din păcate, după circa șapte ore de căutări, mai exact în jurul orei 21:00, trupul femeii a fost găsit plutind fără viață pe râul Tibru.

Potrivit presei locale, este vorba despre o femeie română în vârstă de 36 de ani, cu inițialele C.D. care se presupune că s-a sinucis. Nu se știe încă motivul pentru care femeia a recurs la acest gest extrem, dar în urma sa rămân doi copii care vor fi nevoiți să crească fără mamă.

C.D., 36 de ani, femeia română găsită fără viață în râul Tibru. Sursa foto: tuttoggi.info