Italia: femeie română moartă și fetiță de 5 ani în stare foarte gravă în urma unui accident tragic. Alți 7 răniți printre care 3 români

Tragedia a avut loc în această seară de 11 noiembrie 2017, în jurul orei 18.00, pe Strada Statală 16, la intersecția spre localitatea Castelnuovo della Daunia din provincia Foggia, unde un automobil Fiat Punto și un altul marca Mercedes s-au ciocnit.

La bordul mașinii Fiat Punto se aflau cinci persoane, toate de cetățenie română, printre care și o fetiță de 5 ani, în timp ce în autovehiculul Mercedes se aflau patru persoane de cetățenie italiană, rezidente în localitatea Termoli.

În urma impactului frontal între cele două mașini, o femeie română aflată în automobilul Fiat a murit pe loc iar fetița româncă a fost rănită foarte grav. În stare foarte gravă se află internat și bărbatul român care se afla la volanul mașinii Fiat.

În accident au fost răniți și ceilalți pasageri ale ambelor mașini dar niciunul dintre ei nu se află în pericol, relatează ziarul online Foggia Today. Răniții au fost transportați la spitalele din Foggia, San Severo, Termoli și San Giovanni Rotondo, mai scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de la Poliția Locală împreună cu cei de la Poliția Municipală anchetează acum pentru a descoperi cauzele care au dus la această tragedie dar din primele investigații reiese că accidentul ar fi fost provocat de o manevră imprudentă a șoferului român.

La fața locului au fost prezenți, de asemenea, și carabinierii dar și pompierii din zonă care au extras corpurile victimelor din cele două autovehicule.