Italia: O femeie română a murit după un zbor de la 10 metri înălțime. Sunt căutate rudele victimei

O femeie română a decedat ieri, 5 aprilie, la Trieste, după ce a căzut de la o înălțime de 10 metri la intrarea în tunelul din cartierul San Vito, via Alberti. Potrivit primelor declarații ale carabinierilor, femeia ar fi de origine română, avea 61 de ani dar numele acesteia nu s-a făcut încă public. Sunt căutate rudele victimei pentru a li se aduce la cunoștință nefericitul eveniment, în acest sens, autoritățile au luat legătura și colaborează cu Consulatul român din zonă.

Impactul cu solul a fost fatal pentru femeia care, se pare, că hrănea și avea grijă de pisicile din zonă. Ieri, pe când se preocupa să pună de mâncare la pisici, ar fi alunecat de pe marginea de sus a tunelului situată pe via Angelo Emo și căzând pe asfaltul străzii Leon Battista Alberti. Victima a decedat pe loc.

Tunelul din cartierul San Vito, Trieste de unde a căzut și și-a pierdut viața o femeie română

În jurul orei 16:00, trecătorii au observat corpul fără viață aflat la intrarea în tunelul San Vito și au anunțat autoritățile. La fața locului, au intervenit carabinierii și personalul sanitar de la 118  care, din nefericire, au putut doar să constate decesul femeii.

Anchetatorii sunt convinși că este vorba de o fatalitate și nu de o sinucidere, așa cum s-a crezut inițial, scrie triesteprima.it.