Italia: femeie română primește ordin de restricție după ce și-a bătut soțul italian. Nu era mulțumită de nivelul de trai oferit de bărbat

Și-a bătut soțul fiindcă nu era mulțumită de nivelul de trai oferit de acesta și pentru asta, unei femei românce de 46 de ani i s-a interzis să se mai apropie de locuința sa din localitatea italiană Monte San Giusto, provincia Macerata, unde locuia cu soțul său, un bărbat italian de 47 de ani originar din aceeași localitate.

Potrivit ziarului Corriere Adriatico, carabinierii au descoperit că bărbatul italian suferea deja de ceva timp agresiuni din partea soției românce, care se pare că se căsătorise cu el sperând la o viață mai bună din punct de vedere financiar. În schimb, pe măsură ce timpul trecea alături de soțul său, femeia română a înțeles că nivelul de trai la care spera ea era foarte diferit de ceea ce putea să-i ofere soțul italian, ajungând astfel în pragul disperării.

Bărbatul italian a suportat violențele din partea soției pentru o perioadă de timp, dar în după-amiaza zilei de vineri, 30 noiembrie 2018, a cedat și a cerut ajutorul carabinierilor din localitate pentru a se proteja de femeia română. Carabinierii au prezentat cazul în fața unui judecător care a decis astfel ca femeia să primească un ordin de restricție, pentru a nu se mai putea apropia de locuința în care trăia cu soțul italian și să nu-l mai poată agresa.