Italia: O fetiță de 3 ani în stare gravă și alți 4 români răniți într-un accident rutier

O fetiță de 3 anișori este în stare gravă și alte 4 persoane de naționalitate română sunt rănite în urma unui tragic accident care a avut loc ieri seară, 2 mai, în sudul Italiei la Ispica, provincia Ragusa (Sicilia).

Accidentul rutier s-a produs în zona Garzalla, lângă un sens giratoriu, de-a lungul străzii Ispica Rosolini în jurul orei 18:30, relatează siciliainformazioni.com.

O mașină Volkswagen Golf cu patru români și o fetiță de trei ani la bord, s-a răsturnat din cauze încă necunoscute de-a lungul străzii pe care circula. A fost ciocnită violent de un alt autoturism care venea din aceeași direcție, al cărui șofer nu a reușit să frâneze la timp pentru a evita impactul. Fetița de trei ani, care se afla în brațele tatălui său, este în stare gravă și a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Messina. Sunt răniți și ceilalți ocupanți ai mașinii, o adolescentă în vârstă de 16 ani și doi bărbați români în vârstă de 20 și 24 de ani.

A fost transportat la spital și șoferul celeilalte mașini implicate în accident, un cetățean italian din Pachino (Sicilia).