Italia: Fetiță de 4 ani salvată de un erou necunoscut care a prins-o în brațe după ce a căzut de la 8 metri înălțime

Episodul, definit de presa italiană ca fiind unul de-a dreptul miraculos, s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 20 iunie 2022, în cartierul Sant’Antonino din Treviso, provincia cu același nume din Veneto, unde o fetiță de numai 4 anișori a căzut de la balconul unei locuințe.

Din primele informații, relatate de ziarul local Tribuna di Treviso, reiese că fetița se juca cu o tabletă pe balconul unui apartament situat la etajul doi al unei clădiri, iar părinții ei, ambii originari din Tunisia, se aflau în locuință.

Conform unui comerciant de fructe și legume din zonă, Roberto Dal Bo, care a asistat la scena eroică, micuța de 4 ani a scăpat tableta de pe balcon la un moment dat și s-a aruncat după ea să o prindă, căzând astfel în gol de la 8 metri distanță de sol.

Roberto Dal Bo, care a asistat la eroicul episod, indică balconul de unde a căzut fetița. Foto: Tribuna di Treviso

Un tânăr care se afla în trecere chiar în acel moment, însă, a observat mai întâi tableta căzând și apoi a văzut fetița cum se aruncă după ea, motiv pentru care a intervenit fulgerător și a salvat copila.

Bărbatul, a cărui identitate nu a aflat-o nimeni până la această oră, a reușit să o prindă pe minoră în brațe din zbor, înainte ca trupul acesteia să atingă betonul de pe trotuar. Imediat după aceea, tânărul erou a dispărut, mai scrie sursa citată.

Persoanele care au asistat la toată scena au chemat apoi poliția la fața locului, pentru a se asigura că părinții micuței au grijă de ea cum se cuvine, dar aceștia din urmă nu au fost denunțați pentru neglijența lor.