Italia: Fetiță de 4 ani salvată de un erou necunoscut care a prins-o în brațe după ce a căzut de la 8 metri înălțime

Episodul, definit de presa italiană ca fiind unul de-a dreptul miraculos, s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 20 iunie 2022, în cartierul Sant’Antonino din Treviso, provincia cu același nume din Veneto, unde o fetiță de numai 4 anișori a căzut de la balconul unei locuințe.

Din primele informații, relatate de ziarul local Tribuna di Treviso, reiese că fetița se juca cu o tabletă pe balconul unui apartament situat la etajul doi al unei clădiri, iar părinții ei, ambii originari din Tunisia, se aflau în locuință.

- Continuarea după publicitate -

Conform unui comerciant de fructe și legume din zonă, Roberto Dal Bo, care a asistat la scena eroică, micuța de 4 ani a scăpat tableta de pe balcon la un moment dat și s-a aruncat după ea să o prindă, căzând astfel în gol de la 8 metri distanță de sol.

Roberto Dal Bo, care a asistat la eroicul episod, indică balconul de unde a căzut fetița. Foto: Tribuna di Treviso

Un tânăr care se afla în trecere chiar în acel moment, însă, a observat mai întâi tableta căzând și apoi a văzut fetița cum se aruncă după ea, motiv pentru care a intervenit fulgerător și a salvat copila.

Bărbatul, a cărui identitate nu a aflat-o nimeni până la această oră, a reușit să o prindă pe minoră în brațe din zbor, înainte ca trupul acesteia să atingă betonul de pe trotuar. Imediat după aceea, tânărul erou a dispărut, mai scrie sursa citată.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Persoanele care au asistat la toată scena au chemat apoi poliția la fața locului, pentru a se asigura că părinții micuței au grijă de ea cum se cuvine, dar aceștia din urmă nu au fost denunțați pentru neglijența lor.