Italia: Fetiță de origine română, în finală la „The Voice Kids”. Surpriza emoționantă pe care i-au făcut-o organizatorii

Valentina Giamboi, o fetiță în vârstă de 10 ani, născută în Italia din mamă româncă și tată italian, a făcut senzație la emisiunea „The Voice Kids” care a înregistrat în acest sezon un record de audiență. Finala concursului muzical va fi difuzată vineri, 22 decembrie, pe Raiuno.

Valentina s-a calificat în finală cu o interpretare impresionantă a piesei „Hurt” care aparține trupei americane Nine Inch Nails. Un șlagăr compus în 1995, considerat dificil și reinterpretat de mulți artiști renumiți, care a fost interpretat magistral de Valentina.

În finală va concura împotriva echipelor lui Gigi D’Alessio, Clementino și Arisa. Talentul excepțional al concurenților promite o competiție intensă și emoționantă.

Captură de ecran 2023-12-19 103213
Valentina Giamboi, captură video The Voice Kids

În prima etapă, Valentina Giamboi a urcat pe scenă cu piesa „Sola” a lui Nina Zilli, iar Loredana Bertè nu a ezitat să o aleagă în echipa sa.

În cadrul acestei etape, fetița a avut parte de o surpriză plăcută din partea organizatorilor. Aceștia au adus-o în platou pe bunica sa din România, pe care nu o văzuse de cinci ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Valentina este un copil minunat, un dar de la Dumnezeu!”, a spus bunica vizibil emoționată.

Captură de ecran 2023-12-19 111028
Valentina Giamboi îmbrățișându-și bunica venită din România. Sursa foto: captură video The Voice Kids

Valentina, născută în Pavia din mamă română și tată italian, locuiește acum în Torino și frecventează clasa a cincea. Are un frate mai mic, de numai trei luni și unul în vârstă de șapte ani.

Talentul ei natural a ieșit la lumină înainte de pandemie, când studia dansul modern. În timpul lockdown-ului, s-a dedicat cântatului, care a devenit acum principala ei pasiune.

Deși visul ei este să devină o mare interpretă, Valentina are și un plan B, să devină învățătoare, dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor.

Cu toate acestea, talentul și determinarea ei par să indice că va avea succes indiferent de calea pe care o va alege.