Italia: Fetiță de origine română, în finală la „The Voice Kids”. Surpriza emoționantă pe care i-au făcut-o organizatorii

Valentina Giamboi, o fetiță în vârstă de 10 ani, născută în Italia din mamă româncă și tată italian, a făcut senzație la emisiunea „The Voice Kids” care a înregistrat în acest sezon un record de audiență. Finala concursului muzical va fi difuzată vineri, 22 decembrie, pe Raiuno.

Valentina s-a calificat în finală cu o interpretare impresionantă a piesei „Hurt” care aparține trupei americane Nine Inch Nails. Un șlagăr compus în 1995, considerat dificil și reinterpretat de mulți artiști renumiți, care a fost interpretat magistral de Valentina.

În finală va concura împotriva echipelor lui Gigi D’Alessio, Clementino și Arisa. Talentul excepțional al concurenților promite o competiție intensă și emoționantă.

Captură de ecran 2023-12-19 103213
Valentina Giamboi, captură video The Voice Kids

În prima etapă, Valentina Giamboi a urcat pe scenă cu piesa „Sola” a lui Nina Zilli, iar Loredana Bertè nu a ezitat să o aleagă în echipa sa.

În cadrul acestei etape, fetița a avut parte de o surpriză plăcută din partea organizatorilor. Aceștia au adus-o în platou pe bunica sa din România, pe care nu o văzuse de cinci ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Valentina este un copil minunat, un dar de la Dumnezeu!”, a spus bunica vizibil emoționată.

Captură de ecran 2023-12-19 111028
Valentina Giamboi îmbrățișându-și bunica venită din România. Sursa foto: captură video The Voice Kids

Valentina, născută în Pavia din mamă română și tată italian, locuiește acum în Torino și frecventează clasa a cincea. Are un frate mai mic, de numai trei luni și unul în vârstă de șapte ani.

Talentul ei natural a ieșit la lumină înainte de pandemie, când studia dansul modern. În timpul lockdown-ului, s-a dedicat cântatului, care a devenit acum principala ei pasiune.

Deși visul ei este să devină o mare interpretă, Valentina are și un plan B, să devină învățătoare, dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor.

- Continuarea după publicitate -

Cu toate acestea, talentul și determinarea ei par să indice că va avea succes indiferent de calea pe care o va alege.

@rotalianul