Italia: Fetiță română de 12 ani cade de la balconul casei și își pierde viața

O fetiță de origine română în vârstă de 12 ani a căzut de la balconul casei sale din Voghera, provincia Pavia din nordul Italiei. La momentul respectiv fata era singură acasă, ea a murit pe loc, la impactul cu asfaltul.

Carabinierii încearcă să reconstruiască faptele și să înțeleagă dinamica tragediei care a avut loc în după-amiaza de duminică, 30 decembrie, unde fata româncă a fost găsită pe asfalt, după un zbor de 10 metri de la balconul casei din via Bellini. În momentul tragediei, puțin după ora 14:00, nimeni altcineva nu mai era în casă.

Intervenția personalului medical de la 118 alertat de unii trecători, nu a mai ajutat-o pe tânăra fată cu nimic, ea a decedat pe loc din cauza rănilor grave cauzate de impactul cu solul.

La fața locului s-au prezentat carabinierii companiei Voghera care au deschis o anchetă și fac toate investigațiile pentru a clarifica dinamica incidentului dramatic. Două ipoteze sunt investigate de către aceștia: ori fata a căzut în urma unui accident casnic ori tragedia s-a produs în urma unui gest voluntar.

Corpul neînsuflețit al fetei românce este pus la dispoziția autorității judiciare în vederea autopsiei, scrie Corriere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol