Italia: Fetiță română de 12 ani cade de la balconul casei și își pierde viața

O fetiță de origine română în vârstă de 12 ani a căzut de la balconul casei sale din Voghera, provincia Pavia din nordul Italiei. La momentul respectiv fata era singură acasă, ea a murit pe loc, la impactul cu asfaltul.

Carabinierii încearcă să reconstruiască faptele și să înțeleagă dinamica tragediei care a avut loc în după-amiaza de duminică, 30 decembrie, unde fata româncă a fost găsită pe asfalt, după un zbor de 10 metri de la balconul casei din via Bellini. În momentul tragediei, puțin după ora 14:00, nimeni altcineva nu mai era în casă.

Intervenția personalului medical de la 118 alertat de unii trecători, nu a mai ajutat-o pe tânăra fată cu nimic, ea a decedat pe loc din cauza rănilor grave cauzate de impactul cu solul.

- Continuarea articolului după publicitate -

La fața locului s-au prezentat carabinierii companiei Voghera care au deschis o anchetă și fac toate investigațiile pentru a clarifica dinamica incidentului dramatic. Două ipoteze sunt investigate de către aceștia: ori fata a căzut în urma unui accident casnic ori tragedia s-a produs în urma unui gest voluntar.

Corpul neînsuflețit al fetei românce este pus la dispoziția autorității judiciare în vederea autopsiei, scrie Corriere.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos