Italia: Fetița româncă de 2 ani căzută de la balcon se simte mai bine. „A cerut lapte și desene animate”

Micuța româncă de numai 2 ani care în seara zilei de miercuri, 20 mai, a căzut de la balcon și a suferit răni grave, se simte mai bine acum, a anunțat primarul localității în care părinții fetiței sunt rezidenți, Concorezzo, provincia Monza e Brianza.

„O veste minunată! Micuța noastră concetățeană este în afara pericolului. Am vorbit cu mama ei. Fetița este în afara pericolului și a întrebat de tatăl și fratele ei. Pe scurt: este conștientă. Micuța a cerut lapte și desene animate. Mulțumesc tuturor pentru susținere, afecțiune și rugăciuni”, a scris pe Facebook primarul Mauro Capitanio.

Fetița a suferit mai multe fracturi și o rană la cap care i-a provocat o hemoragie cerebrală în urma unui accident care a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19:30. Într-un moment în care mama ei pregătea cina, iar fratele, în vârstă de 14 ani, se uita la televizor, fetița a reușit să se cațăre pe balustrada balconului pentru a privi în jos și a căzut de la o înălțime de circa 3 metri.

Impactul cu solul i-a provocat mai multe fracturi, precum și o rană la cap, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță. Personalul medical a cerut însă intervenția unui elicopter pentru a transporta-o pe fetiță de urgență la spitalul din Bergamo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ieri dimineață medicii se mențineau încă rezervați în privința stării sale de sănătate, dar e parcursul zilei fetița și-a revenit, conform anunțului făcut de primarul Capitanio.