Italia: A furat cardul bancar al unei românce și a scos 500 de euro, italiancă denunțată la carabinieri

O femeie italiancă în vârstă de 52 de ani a fost denunțată în stare de libertate după ce a furat cardul bancar al unei românce, apoi a scos suma de 500 de euro din contul conaționalei noastre.

S-a întâmplat într-o mică localitate din provincia Modena numită San Felice Sul Panaro, unde femeia română este rezidentă. Potrivit ziarului local „Sul Panaro”, conaționala noastră a făcut greșeala de a ține cardul bancar și codul PIN împreună, iar când femeia italiancă i l-a furat, nu i-a fost greu deloc să scoată banii din contul victimei. Aceasta a prelevat apoi de la un bancomat suma de 500 de euro folosindu-se de cardul româncei.

Bucuria infractoarei însă a durat doar câteva zile, fiindcă după ce femeia de origine română a denunțat la carabinieri furtul cardului, aceștia au dat startul unei anchete și au început cu vizionarea înregistrărilor video de la camerele de supraveghere amplasate la bancomatul de unde au fost retrași banii. După verificarea filmărilor militarii au reușit să o identifice pe femeia italiancă, pe care au denunțat-o apoi pentru furt.