Italia: Găsit scheletul unui om spânzurat cu o biblie în limba română în buzunar

Mister în „Parco Sud” din Milano unde a fost găsit scheletul unui om spânzurat, cu o biblie în buzunar. Biblia este scrisă în limba română. Nu a fost găsit niciun document asupra sa, iar corpul a rămas probabil neobservat timp de câteva luni, declară autoritățile citate de Repubblica.

Corpul a fost găsit agățat de un stâlp de energie electrică din zona rurală Ripamonti. În buzunarul unui pardesiu vechi avea o biblie în limba română, de aici presupunerea că este vorba de un cetățean de origine română.

Macabra descoperire a fost făcută de un grup de tineri de la o asociație locală din Via Campazzino, care au avertizat imediat agenții de poliție. Niciun document, niciun element specific care să ajute la identificarea cadavrului, nici măcar să se înțeleagă dacă este vorba de un bărbat sau de o femeie. Poliția a reușit până acum doar să stabilească faptul că trupul se afla acolo de mai multe luni de zile, poate chiar de prin luna ianuarie.

Anchetatorii fac apel la cei care ar putea semnala dispariția unei persoane în perioada de început a acestui an, în speranța că se va ajunge la identitatea persoanei respective.

Cea mai probabilă ipoteză este cea a sinuciderii, declară autoritățile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol