Italia: un glonț lipit pe ușa casei unui român. Poliția crede că este un avertisment

Un bărbat român din Latina (Lazio) a găsit în una din nopțile trecute lipit de ușa apartamentului său din via Tiberio un glonte. Românul s-a adresat poliției italiene care a început imediat o anchetă. Se presupune că bărbatul este victima unui gest de intimidare care are la origine unele probleme economice.

Glonțul era lipit cu bandă adezivă și reprezenta un mesaj clar de intimidare. Românul nu a putut oferi polițiștilor informații utile în vederea elucidării motivului pentru care persoane necunoscute ar fi recurs la acest gest destinat să îl înfricoșeze. Verificările specialiștilor la fața locului ar putea scoate la iveală amprente sau alte probe care să ducă la identificarea autorilor.

Anchetatorii l-au interogat pe bărbatul român care trăiește de mai mulți ani la Latina și cercetează activitatea sa din ultima perioadă. El a declarat că nu a mai primit niciun fel de amenințări până acum și nu are habar de cine ar putea fi atât de supărat de dânsul. Se ipotizează totuși că la originea avertismentului primit de conaționalul nostru ar fi unele probleme economice.

Românul trăiește cu familia sa într-un apartament pe Via Tiberio, o stradă din cartierul Campo Boario.

Polițiștii continuă cercetările.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20