Italia: Gluma devenită virală a unui tânăr de 19 ani care și-ar fi cerut în căsătorie iubita în vârstă de 76

În aceste zile, gestul unui tânăr italian în vârstă de 19 ani care s-a filmat când o cerea de soție pe „iubita” sa în vârstă de 76 de ani, a fost văzut de peste 44 de milioane de oameni pe rețelele de socializare. Tânărul, îngenuncheat, i-a dăruit iubitei sale un buchet de flori, a cerut-o de soție, apoi s-au sărutat.

Tot de ordinul milioanelor au fost și comentariile, cele mai multe dintre ele răutăcioase, cu aluzie la diferența mare de vârstă dintre cei doi viitori „miri”.

Foarte multe persoane chiar au crezut că este adevărat, iar știrea, preluată de presa italiană și internațională, a devenit în scurt timp virală. „Dragostea nu are vârstă”, au scris mulți, ceea ce este absolut adevărat! Numai că în cazul celor doi a fost doar o glumă pusă la cale de nepot și cu complicitatea bunicii sale pentru a câștiga vizualizări cât mai multe pe TikTok.

Ei locuiesc la Torre Annunziata, un oraș din provincia Napoli, regiunea Campania și sunt Giuseppe D’Anna, cu bunica lui, Carmela, cunoscută pe TikTok ca „Milina Gatta”. Nepotul și bunica au mai multe videoclipuri pe rețeaua de socializare, distrându-se pe seama celor care cred că de fapt sunt iubiți.

@corenapulitan2

INTERVISTA A MILINA GATTA PT2 #milinagatta #alicicomeprima

♬ suono originale – ? COR NAPULITAN ?

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O publicație scria cu două zile în urmă: „Tânărul, care i-ar putea fi nepot are 19 ani și i-a pregătit o surpriză ca-n filme femeii pe care are de gând să o ducă în fața altarului, cât mai curând posibil”. Vestea este acum că Giuseppe nu ar putea, ci chiar este nepotul femeii din videoclip!

@milina_gatta

#greenscreen la nostra promessa?♾

♬ Originalton – Yaren Topcu??