Italia: grav accident rutier pentru un tânăr român de 25 de ani, la volanul unui BMW

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost implicat într-un grav accident rutier în această după-amiază, în jurul orei 13.40, în Torino, pe via Orbetello, la intersecția cu Via Fea.

Un autovehicul Alfa Romeo 147, care călătorea pe via Orbetello spre Via Chiesa della Salute, s-a ciocnit cu o mașină BMW 120 la volanul căreia se afla conaționalul nostru și care se deplasa pe via Fea în direcția Corso Grosseto.

Potrivit primelor informații, șoferul mașinii Alfa nu s-ar fi oprit la semnul „STOP” pentru vehiculele care se deplasează pe via Orbetello, și ar fi intrat în plin în mașina BMW condusă de tânărul român. Ca urmare a impactului deosebit de puternic, autovehiculul BMW a lovit alte două mașini parcate în apropierea intersecției.

Imediat, băiatul român în vârstă de 25 de ani, a fost transportat la spitalul „San Giovanni Bosco” unde medicii au evaluat leziunile sale ca fiind foarte grave.

Vehiculele au fost supuse sechestrului judiciar în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și dinamicii accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI