Italia: Grav accident rutier, o șoferiță româncă a pierdut controlul volanului

O femeie română în vârstă de 46 de ani a suferit un grav accident rutier la Cadoneghe, în Provincia Padova din Veneto. Într-o curbă periculoasă, conaționala noastră a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe șosea. A fost transportată de urgență la spital, de unde medicii au transmis că viața sa nu este în pericol.

Accidentul s-a produs vineri dimineață, în jurul orei 7.15, de-a lungul șoselei regionale 307, fosta „Statale del Santo” din Cadoneghe. Șoferița de origine română, cu inițialele F.M., este rezidentă la Vigodarzere și se deplasa la bordul unui autoturism Volkswagen Polo când s-a angajat într-o depășire din apropierea unei curbe, scrie Il Gazzettino.

Potrivit sursei citate, femeia ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei și pentru a evita un autoturism care venea din sens opus. Intrând în curbă, mașina șoferiței românce s-a izbit de malul de pământ de la marginea șoselei și s-a răsturnat în mijlocul drumului.

Pompierii din Padova au intervenit cu echipa de descarcerare și au trebuit să taie parbrizul mașinii pentru a permite personalului medical de la 118 să o scoată pe femeie din mașină.

Victima a fost transportată la spital, iar viața sa este în afara oricărui pericol.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Foto: Padova Oggi