Italia: i-a căzut undița în lac și a încercat s-o recupereze. Andrei a murit înecat sub ochii iubitei sale

Un tânăr român și-a pierdut viața în jurul orei 18:30 de joi, 15 august 2019, după ce a sărit într-un lac situat în rezerva naturală Parco Palustre din Lungavilla, provincia Pavia, pentru a-și recupera undița căzută în apă.

Andrei Zisu avea numai 24 de ani, era originar din Adjud, dar locuia de mai mult timp în via Lomellina din localitatea italiană Voghera și lucra ca șofer pe camion. În cursul zilei de ieri, Andrei, iubita sa și nepoțelul său se aflau la un lac din rezerva naturală menționată mai sus pentru a se bucura de o zi relaxantă în natură. Tânărului nostru conațional îi plăcea să pescuiască, așadar își luase și undița cu el, dar tocmai această pasiune a sa avea să-i aducă tragicul sfârșit.

Era trecut de ora 18:00 când undița lui Andrei a căzut în apă, iar el a sărit imediat în lac pentru a o recupera. Preocupată de faptul că nu-l mai vedea ieșind la suprafață, iubita tânărului a sunat imediat la 112 și în scurt timp au sosit la fața locului pompierii cu scafandrii pentru a-l salva pe românul nostru.

Din păcate, corpul fără viață al lui Andrei a fost găsit mult prea târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Tânărul și-a pierdut viața sub ochii iubitei sale, probabil tras în adâncurile lacului de curenții de apă.