Italia: A încercat să jefuiască un tânăr român care tocmai ieșise dintr-o farmacie, cetățean italian arestat

S-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 22 martie 2020, în localitatea Pinerolo de lângă Torino, unde un bărbat italian a fost pus sub arest după ce a încercat să jefuiască un tânăr român.

Potrivit ziarului local Torino Oggi, un tânăr de naționalitate română și în vârstă de 36 de ani, ce tocmai ieșise dintr-o farmacie, a fost oprit pe stradă de un bărbat care i-a cerut să-i dea portofelul. Conaționalul nostru bineînțeles că a refuzat să-i facă pe plac și s-a îndepărtat de el, dar acesta a început să-l urmărească.

Urmărirea a continuat până la intersecția dintre via Stefano Fer și via Podgora din localitate, unde românul avea mașina parcată. Ajuns acolo, tânărul de 36 de ani s-a baricadat în mașină însă infractorul i-a blocat calea și a început să-i lovească autoturismul, încercând să-l constrângă să-i predea chiar și acesta, nu doar portofelul.

Un carabinier care locuiește în zonă a auzit însă zgomotele provocate de agresor și a intervenit în stradă pentru a-l bloca, dar nu înainte de a cere ajutorul colegilor săi. Bărbatul a fost identificat ca fiind un cetățean italian în vârstă de 52 de ani și originar din localitatea Nuovi Ligure, dar care tocmai sosise în localitatea Pinerolo. Acesta a fost închis în penitenciarul din Torino cu acuzația de tentativă de jaf.

Foto: Come & Dove

UP SERVICE DESPĂGUBIRI