Italia: infractor italian prins cu ajutorul a doi tineri români de 20 de ani, furase poșeta unei turiste

Tocmai furase poșeta unei turiste germane și o luase la fugă, dar doi tineri români de 20 de ani, cu simț civic și foarte curajoși, au decis să nu-i permită să scape așa ușor.

Infractorul, un bărbat italian de 47 de ani din localitatea Florența și care are deja numeroase precedente cu poliția, a furat poșeta unei turiste germane care se afla la masa unui bar din Piazza Santa Maria Novella în seara zilei de ieri, 25 martie 2019, în jurul orei 18:00, relatează ziarul La Nazione. Bărbatul italian a încercat apoi să fugă cu poșeta, dar doi tineri români au decis să-l urmărească pentru a-l bloca.

Văzând că nu reușesc să-l prindă, conaționalii noștri au apelat atunci la ajutorul celorlalți trecători din zonă pentru a-l opri pe infractor și s-a format astfel un grup de persoane care l-au ajuns din urmă pe bărbatul italian și l-au blocat în zona Piazza degli Ottaviani. În haosul creat pentru a scăpa de urmăritori, hoțul a căzut și s-a lovit cu fața de pământ, rupându-și nasul.

În scurt timp un echipaj de poliție a sosit la fața locului și l-a arestat pe infractorul italian, înapoind astfel și poșeta turistei germane.