Italia: îngrijitoare moldoveancă pipăită și agresată de un pakistanez în plină stradă

O îngrijitoare moldoveancă sosită de circa un an la muncă în Italia, la Treviso, nu mai are curaj să iasă din casă după ce în după-amiaza zilei de vineri, 30 august 2019, a fost agresată și pipăită cu forța pe stradă de un bărbat.

Femeia se afla în jurul orei 19:00 în zona Piazza Pio X din localitate, pe via dei D’Alloro, lângă supermarketul Conad, unde urma să se vadă cu mătușa sa, atunci când a fost abordată de un bărbat cu scuza că are nevoie de niște informații. Bărbatul a început apoi să o pipăie și să o agreseze în plină stradă, dar la sosirea mătușii îngrijitoarei moldovence, care a reușit să-l și fotografieze pe agresor cu telefonul mobil, acesta s-a îndepărtat.

Cele două femei l-au denunțat pe bărbat la carabinieri, iar aceștia, cu ajutorul fotografiei făcută de mătușa femeii agresate, dar și al imaginilor de pe camerele video de supraveghere de la supermarket-ul Conad, au reușit să-l identifice pe agresor.  N.S., cetățean pakistanez în vârstă de 36 de ani și rezident în localitate cu acte în regulă, dar cu antecedente penale, a fost astfel denunțat în stare de libertate pentru hărțuire sexuală.

Potrivit presei locale, îngrijitoarea moldoveancă a rămas terorizată de cele întâmplate, nu mai are curaj să iasă din casă pentru a merge la muncă și se gândește chiar să se întoarcă în țara sa de origine.

„Sperăm să-și revină cât mai repede. Ea a venit aici pentru a-și întreține copiii. Dacă se întoarce acasă, ea pierde totul. Nu se poate întoarce acasă, trebuie să rămână aici pentru a-și putea crește copiii”, a declarat mătușa victimei pentru TG Treviso.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI