Italia: Îngrijitoare română iese din casă, în urma sa bătrânul asistat se aruncă de la balcon și își pierde viața

O femeie română din Italia care lucra ca îngrijitoare la Chiaravalle, în provincia Ancona, a trecut vineri, 7 decembrie, prin momente îngrozitoare. Abia ieșită din casa unde presta servicii de asistență pentru un bătrân italian în vârstă de 89 de ani, pensionarul s-a aruncat de la balconul casei sale.

Era în jurul orei 11:00 când bătrânul s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său, situat la etajul al patrulea al unei clădiri din Via Della Pace. Impactul cu trotuarul de sub balcon a fost fatal, pentru vârstnicul italian nu a mai fost nimic de făcut, acesta pierzându-și viața instantaneu.

Femeia română tocmai ieșise pentru a merge la cumpărături și pentru a lua de la medic o rețetă pentru bătrânul pe care îl îngrijea. Abia rămas singur, bătrânul nu a ezitat să își ia viața aruncându-se de la balcon. Vecinii spun că bărbatul, care avea trei fii, nu a fost la primul său gest de acest fel, ci a mai încercat să își ia viața și în trecut, relatează Corriere Adriatico.

Chiaravalle: Îngrijitoare rămâncă iese din casă, în urma sa bătrânul asistat se aruncă de la balcon și își pierde viața. Foto: Corriere Adriatico
@rotalianul