Italia: Își bate nevasta cu un aspirator și o scoate din casă împreună cu cele două fetițe. Bărbat român arestat

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat în Italia pentru violență în familie și vătămare corporală, după ce și-a bătut soția cu un aspirator și a scos-o afară din casă împreună cu cele două fetițe ale lor.

S-a întâmplat în cartierul Barriera Milano din Torino, agenții de poliție au intervenit la domiciliul soților români fiind chemați de femeie. La sosirea autorităților, femeia română prezenta răni vizibile pe corp și se afla în stradă împreună cu cele două fetițe.

Din declarațiile victimei reiese că bărbatul român, obișnuit să consume băuturi alcoolice, începuse o ceartă cu soția din motive banale. Cearta a degenerat în bătaie, soțul amenințând-o cu moartea pe femeie în fața propriilor copii. Într-un moment de furie necontrolată, bărbatul a pus mâna pe aspirator și a început să o lovească pe soția sa peste cap și peste spinare, provocându-i numeroase răni.

Apoi a invitat-o să își ia fetițele și să plece din casă. Ulterior soțul agresor a luat unele bunuri personale ale femeii și le-a aruncat la tomberonul de gunoi din fața casei dar nu a permis ca restul familiei să se întoarcă împreună cu el în interiorul locuinței.

Polițiștii l-au arestat fiind acuzat de maltratare în familie și vătămare corporală, informează cronacaqui.it.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.