Italia: Își bate nevasta în fața copiilor, soacra sa cheamă poliția. Bărbat român arestat

Un bărbat român în vârstă de 30 de ani a fost arestat la Torino, în Italia, pentru violență în familie, după ce a fost denunțat la poliție de soacra sa. Bărbatul obișnuia să se întoarcă în fiecare seară beat și să își bată soția, de cele mai multe ori chiar în fața copiilor, relatează cotidianul La Stampa.

Temându-se pentru viața și sănătatea fiicei sale, preocupată pentru nepoții care trebuiau să asiste la numeroasele scene de violență pe care tatăl lor le provoca, femeia, care locuia împreună cu fiica și ginerele său, a decis să îl denunțe pe agresor autorităților.

Astfel, în urma unui alt scandal culminat cu lovituri din partea ginerelui asupra fiicei sale, femeia a chemat carabinierii care l-au arestat pe ginerele său cu acuzația de maltratare și violențe în familie.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.