Italia: Jaf de 40.000 de euro comis de o „badantă” italiancă și de iubitul ei român

O femeie italiancă în vârstă de 42 de ani a fost arestată la Pavia, în Lombardia, împreună cu iubitul ei, un bărbat de origine română, după ce au pus la cale un furt în casa unei bătrâne de 97 de ani unde femeia italiancă lucrase ca îngrijitoare.

Cei doi au reușit să fure din casa bătrânei care locuiește pe Viale Indipendenza din Pavia, bani și bijuterii în valoare de 40.000 de euro. Bărbatul român și femeia italiancă au fost găsiți și arestați în aceste zile de carabinieri la Pagani, în provincia Salerno.

Furtul a avut loc câteva luni în urmă, pe când femeia italiancă terminase de înlocuit pe postul de îngrijitoare respectiv o altă „badantă”. Autorul material al jafului a fost de fapt bărbatul român, acesta a intrat în casa bătrânei cu cheile procurate de partenera sa. Aceasta făcuse o copie a cheilor de la intrare și i le dăduse bărbatului pentru a putea intra cu ușurință în locuința pensionarei.

Update: Cei doi se numesc Marius Ciprian Clipaciuc, în vârstă de 33 de ani și Antonella Longobardi, 42 ani.

În prezent, cei doi infractori sunt reținuți în închisoarea din Salerno în așteptarea interogatoriilor, informează La Provincia Pavese.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol