Italia: Mama Andreei Rabciuc, convinsă că scheletul găsit la Roma nu este al fiicei sale

Mama Andreei Rabciuc este convinsă că resturile umane găsite sâmbătă, 1 iulie, în Parcul Pigneto din Roma nu sunt ale fiicei sale, deoarece obiectele găsite lângă schelet nu îi aparțin. Printre acestea se numără un rucsac negru, un colier și două elastice pentru păr.

Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă pe 12 martie 2022, la vârsta de 27 de ani, după o petrecere la Castelplanio alături de prietenul ei și câțiva prieteni și este încă de negăsit.

Mama Georgeta a făcut cunoscut acest lucru redacției emisiunii „Chi l’ha visto?” difuzată de Rai 3 miercuri, 5 iulie.

Conform conaționalei noastre scheletul găsit în Parcul Pigneto nu este al fiicei sale, deoarece obiectele găsite lângă resturi nu îi aparțin.

În special, a fost găsit un rucsac negru model „Love Danny Rose” lângă schelet, în timp ce rucsacul Andreei era verde fluorescent.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Printre alte obiecte găsite se numără un colier argintiu cu un crucifix, o brichetă cu Che Guevara, elastice pentru păr și două brățări, imagini cu acestea fiind arătate în ultima ediție a emisiunii menționate mai sus.

7503269_05220219_andreea_rabciuc_scheletro_roma_zaino_collanina_ultime_notizie_cosa_sappiamo

Procuratura din Ancona, care investighează dispariția tinerei românce, a anunțat că nu există încă niciun element care să lege numele Andreei Rabciuc de resturile femeii găsite moarte la Roma.

Pentru a identifica corpul găsit, vor fi necesare mai multe verificări medicale și legale.

„Se efectuează procedurile obișnuite de către forțele de poliție – se arată în nota Procuraturii – pentru a se verifica eventualele corespondențe între resturile găsite în ultimele zile și persoanele date dispărute.

Scheletul a fost găsit în apropierea unui canal de scurgere, pe un teren proprietate a „Ferrovie dello Stato” (Căile Ferate de Stat). Andreea Rabciuc ar fi fost văzută la Roma imediat după dispariția ei.