Italia: Copilul unei românce decedat după ce mama l-a lăsat în grija unei prietene

Un copil de 2 luni, fiul unei femei românce în vârstă de 21 de ani, a murit la Ardea, în localitatea Tor San Lorenzo, din apropierea Romei. Bebelușul a fost găsit decedat dimineața de prietena mamei care avea în grijă copilul.

Mama copilului, cu aproximativ trei zile în urmă, l-a lăsat în grija unei prietene în vârstă de 63 de ani, tot româncă, pentru că a fost nevoită să plece pentru motive de muncă. În dimineața de vineri, 15 martie, femeia care avea în îngrijire copilul a observat că acesta avea o scurgere de sânge din nas, iar când s-a apropiat de el, a constatat că bebelușul nu mai dădea niciun semn de viață. A sunat imediat la 118 și medicii de pe ambulanță, odată ajunși la fața locului, nu au putut decât să confirme decesul micuțului.

La primele verificări ale medicului legist nu s-au găsit pe corpul noului născut semne de violență, acesta pare că ar fi murit din cauze naturale. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Universitar Tor Vergata din Roma pentru o examinare ulterioară și în vederea efectuării autopsiei, pentru a se putea stabili cauza exactă a decesului.