Italia: O mamă româncă își obliga fiica de 13 ani să se prostitueze. Primea în schimb băutură și țigări

O româncă fără adăpost a fost arestată în Sicilia pentru că şi-a obligat fiica în vârstă de 13 ani să se prostitueze, primind în schimb bani, băutură, ţigări, permisiunea de a folosi un duş sau un loc de dormit, relatează agenția de presă Agerpres.

Într-un comunicat transmis de poliţia italiană se precizează că patru bărbaţi care au abuzat sexual de adolescentă au fost arestați, printre ei aflându-se şi un bărbat în vârstă de 90 de ani. Toţi urmează să fie acuzaţi de viol, dat fiind că, în Italia, vârsta legală pentru consimţământ este de 14 ani, precizează sursa.

Evenimentele au avut loc în provincia sud-estică Ragusa, unde fata lucra ilegal în serele agricole.

Poliţiştii au descoperit presupusele infracţiuni sexuale în timp ce anchetau cazuri de exploatare a forţei de muncă în mediul rural.

Fata întreţinea relaţii sexuale cu alţi muncitori agricoli italieni, români sau nord-africani, pe câmp sau în case abandonate. Bărbaţii mai în vârstă abuzau de fată, oferindu-i în schimb găzduire pentru ea şi mama ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În loc să-şi protejeze fiica, mama o exploata în schimbul unor sume de bani sau altor avantaje, precum vin, bere, ţigări, (folosirea unui) duş sau o casă unde să doarmă, mai spun poliţiştii italieni.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20