Mamă și fiică din Italia, moarte în casă de săptămâni întregi. Corpurile zăceau în camere diferite

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață în apartamentul în care locuiau pe via Giulio Salvatori, în cartierul Trionfale din Roma. Mama era decedată de aproximativ o lună de zile, pe când fiica era moartă la o dată mai recentă. Trupurile neînsuflețite au fost găsite de fiul bătrânei.

Conform publicației Il Messaggero, când polițiștii secției Primavalle au intrat în apartamentul celor două femei au trebuit să-și acopere nasul, atât de puternic era mirosul emanat de cele două cadavre aflate în descompunere.

Corpurile femeilor zăceau în două camere diferite. Potrivit unei prime evaluări, mama, în vârstă de 83 de ani, ar fi murit de cel puțin o lună, în timp ce fiica, de 54 de ani, de câteva zile, poate chiar o săptămână.

Atât polițiștii criminaliști, cât și medicul legist, nu au putut stabili dacă femeile au murit natural sau nu. „Prea greu, cu starea cadavrelor, să stabilim dintr-o primă analiză dacă în spatele acestor decese se ascunde o dramă a singurătății sau altceva”, au declarat investigatorii.

În apartament au fost găsite și haine bărbătești, care ar sugera prezența unui bărbat despre care în prezent nu există însă nicio urmă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Momentan, nicio ipoteză nu este exclusă inclusiv cea a unei boli care le-ar fi putut afecta pe amândouă. În locuință au fost găsite diverse medicamente asupra cărora se fac analize și verificări.

Autopsia, dispusă de procurorul de serviciu, va elucida cauzele morții.

Cazul amintește de un altul, similar, care a avut loc acum câteva săptămâni în cartierul roman San Basilio. Și în acel caz mama și fiica au fost găsite moarte acasă. Prima care a murit a fost mama, o femeie vârstnică și bolnavă. Fiica, văzându-și mama moartă, a făcut infarct și a decedat la rândul ei.