Italia: un marocan încearcă să violeze o femeie română, apare soțul și-l pune la pământ cu un pumn

Un bărbat marocan în vârstă de 41 de ani a fost arestat marți, 18 iunie 2019, după ce împreună cu un complice, tot de naționalitate marocană, a încercat să violeze o femeie română în orașul Palermo din sudul Italiei.

Potrivit presei locale, cei doi marocani se plimbau în jurul orei 21:00 în zona Piazza Maggione când au văzut că ușa unui apartament, situat la parter pe via Gaetano Filangeri, era deschisă. Au pătruns în locuință și acolo au găsit o femeie română pe care au încercat să o dezbrace și să o violeze, crezând că aceasta este singură în apartament.

Strigătele disperate ale conaționalei noastre au ajuns însă la soțul acesteia, care se afla afară, în apropiere și care a sărit imediat să o salveze. Odată întors în apartament, soțul româncei l-a pus cu un singur pumn la pământ pe unul dintre marocani și l-a ținut blocat până la sosirea polițiștilor, în timp ce celălalt infractor a reușit să fugă.

În câteva minute au ajuns la apartamentul femeii românce și polițiștii, care l-au arestat pe infractorul marocan și au obținut apoi imagini video de la telecamerele din zonă pentru a-l identifica și găsi și pe complicele său, care nu a fost prins încă până la această oră.

Între timp, agresorul blocat de soțul conaționalei noastre a fost pus sub acuzație pentru tentativă de viol si a fost închis în penitenciarul Pagliarelli din Palermo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI