Italia: Un marocan a lovit cu mașina o româncă și a fugit de la locul accidentului. S-a predat după câteva ore

O femeie română în vârstă de 56 de ani a fost lovită miercuri, 18 decembrie 2019, de o mașină în timp ce se deplasa pe via Sette Fratelli Cervi din localitatea Traversetolo, provincia Parma. Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului imediat fără să acorde primul ajutor conaționalei noastre.

Carabinierii la locul unde a avut loc accidentul. Sursa foto: repubblica.it

Potrivit presei locale accidentul a avut loc în jurul orei 07:00 din această dimineață în dreptul stației de autobuz de pe strada menționată mai sus. Femeia română a fost lovită de o mașină al cărei șofer nu s-a oprit să o ajute sau să cheme o ambulanță, ci a fugit de la locul accidentului. Conaționala noastră a fost transportată cu ambulanța apoi la spital unde i s-a descoperit o traumă craniană suferită în urma impactului. Starea femeii s-a agravat ulterior la spital, mai relatează surse locale, dar viața ei nu este în pericol.

Șoferul mașinii s-a predat însă carabinierilor după câteva ore, recunoscându-și fapta, și fiind astfel denunțat în stare de libertate pentru neacordarea primului ajutor victimei. Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de origine marocană în vârstă de 41 de ani care este rezident în localitatea Medesano. Accidentul a fost înregistrat de camerele video de supraveghere din zonă.

@rotalianul