Italia: Mașina unui român lovită de un tren. Oprită și abandonată pe calea ferată

Mașina înmatriculată pe numele unui cetățean român a fost lovită în plin de un tren de-a lungul căii ferate Brescia – Iseo – Edolo din nordul Italiei. Automobilul, în care nu se afla nicio persoană, era oprit pe șinele de tren iar mecanicul de locomotivă nu a putut evita impactul.

Accidentul feroviar s-a produs în seara de sâmbătă, 27 octombrie, în jurul orei 19:00, în apropierea gării Borgonato-Adro din Corte Franca. Mașina, un Renault Megane, era abandonată cu cheile încă în contact. Aflat de-a lungul șinelor de tren, impactul nu a mai putut fi evitat, automobilul a fost investit în plin și, în ciuda vitezei reduse a trenului, a fost târât mai multe sute de metri.

Inițial s-a crezut că s-a produs o tragedie dar după intervenția poliției și a pompierilor sosiți la locul accidentului s-a dovedit că în mașină nu se afla niciun pasager. La bord se afla un scăunel special pentru transportul copiilor și cheile erau introduse în contact.

Agenții de poliție din Brescia au efectuat imediat verificări asupra mașinii care a rezultat că a fost furată din zonă în ultimele zile și ar fi în proprietatea unui cetățean român. Probabil automobilul a fost abandonat de hoți de-a lungul căii ferate sus menționate, relatează Brescia Oggi.

Distribuie acest articol