Italia: Mașina unui român lovită de un tren. Oprită și abandonată pe calea ferată

Mașina înmatriculată pe numele unui cetățean român a fost lovită în plin de un tren de-a lungul căii ferate Brescia – Iseo – Edolo din nordul Italiei. Automobilul, în care nu se afla nicio persoană, era oprit pe șinele de tren iar mecanicul de locomotivă nu a putut evita impactul.

Accidentul feroviar s-a produs în seara de sâmbătă, 27 octombrie, în jurul orei 19:00, în apropierea gării Borgonato-Adro din Corte Franca. Mașina, un Renault Megane, era abandonată cu cheile încă în contact. Aflat de-a lungul șinelor de tren, impactul nu a mai putut fi evitat, automobilul a fost investit în plin și, în ciuda vitezei reduse a trenului, a fost târât mai multe sute de metri.

Inițial s-a crezut că s-a produs o tragedie dar după intervenția poliției și a pompierilor sosiți la locul accidentului s-a dovedit că în mașină nu se afla niciun pasager. La bord se afla un scăunel special pentru transportul copiilor și cheile erau introduse în contact.

- Continuarea articolului după publicitate -

Agenții de poliție din Brescia au efectuat imediat verificări asupra mașinii care a rezultat că a fost furată din zonă în ultimele zile și ar fi în proprietatea unui cetățean român. Probabil automobilul a fost abandonat de hoți de-a lungul căii ferate sus menționate, relatează Brescia Oggi.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA