Italia: Mihaela, izbită jos din mașină de un bărbat, se lovește la cap și moare

O moarte fulgerătoare a fost cea a unei femei românce în vârstă de 51 de ani, care a decedat miercuri, 13 martie, la Noventa Vicentina, în provincia Vicenza, după ce a fost aruncată jos din mașină de bărbatul care intenționa să-i fure mașina și banii pe care îi avea în interiorul automobilului.

Michaela Stoicescu se afla în interiorul autoturismului marca Mercedes Silk când a fost lovită violent cu capul de portieră de un bărbat care intenționa să îi fure mașina și banii pe care îi avea, după ce efectuase mai multe prelevări de la diverse bancomate.

Femeia română a decis să-și însoțească nepoata în vârstă de 33 de ani care trebuia să retragă o sumă mare de bani de la mai multe oficii poștale. Conform celor relatate autorităților, banii erau necesari proprietarului companiei unde nepoata Mihaelei lucrează și care trebuia să plătească o livrare. Proprietarul uitase să se programeze pentru retragerea sumei de bani și astfel a trimis-o pe tânăra sa angajată să facă mai multe retrageri de la diverse bancomate din zonă.

După ce au ridicat bani de la patru bancomate ale oficiilor poștale, mătușa și nepoata au ajuns și la poșta din Noventa Vicentina unde a avut loc tragedia. Tânăra a intrat în oficiul poștal, iar Mihaela a rămas să o aștepte în Mercedes. În acel moment, în interiorul autoturismului, care avea cheile în contact, a intrat un bărbat care a încercat să pornească mașina, izbind-o pe Mihaela jos, pe asfalt, după ce a deschis portiera din dreapta pasagerului. A început să facă furios câteva manevre pentru a scăpa de femeia care se ținea cu putere de ușă, mai întâi a pornit mașina și a dat cu viteză înapoi după care a accelerat înainte, izbindu-se violent de o ambulanță. În urma acestor mișcări bruște ale mașinii, Mihaela Stoicescu a izbit puternic capul de portieră apoi de asfalt. Traumatismele suferite i-au cauzat decesul. Nepoata, care a ieșit din oficiul poștal după ce a auzit-o pe mătușa sa țipând, nu a mai putut face nimic ca să o ajute.

Bărbatul de la volan a apăsat pe pedala accelerației, dar după circa 200 de metri s-a lovit de un stâlp în fața unității Gardei de Finanțe din localitatea respectivă. Apoi a dat înapoi și s-a izbit de un zid al unei parcări. În acel moment a abandonat autoturismul Mercedes și s-a urcat într-o mașină Fiat Panda care îl urmărea îndeaproape, reușind să scape.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul, împeună cu celălalt complice al său, au urmărit cele două femei și știau că au efectuat mai multe prelevări și că au o sumă mare de bani în mașină.

Autoritățile au pornit imediat în căutarea celor doi, dar până în momentul de față nu au fost găsiți. Poliția da la departamentul operațional din Vicenza a alertat celelalte forțe de poliție, informând și posturile de frontieră, dar căutările nu au dat încă rezultate. Investigațiile sunt dificile pentru că niciunul dintre martori nu a reușit să-l vadă pe bărbat în față și nu i se cunoaște potretul-robot.

Cercetările continuă și sunt analizate imagini ale camerelor de supraveghere din zonă.